Vælg et produkt

Service Desk - vi løser opgaverne for dig

Vores kundeservice
Vores kunder mener, at vores support og hjælp er i verdensklasse. Hos os får du altid - helt gratis - kvalificeret support og hjælp af passionerede mennesker, uanset hvilket produkt du har.

Vores Service Desk
Hvis man står over for større udfordringer eller opgaver, der kræver lidt mere teknisk know-how og tid, er Cloudnets Service Desk en hjælp til dig! Lad vores dygtige team hjælpe med-, eller løse hele opgaven for dig.

Vores Service Desk er til for alle - også for privatpersoner, men er især tænkt som en hjælp til de virksomheder, der ikke selv har en IT-mand, der kan løse opgaver der relaterer sig til Servere (Linux & Windows), e-mail, DNS, hjemmesider, CMS, Webshops, generelle IT problemer mm.

Hvordan virker Cloudnet.dk Service Desk

Spørg os om hvad som helst!
Vi er dine eksperter, som du altid kan trække på. Vi kan udføre enhver form for arbejde indenfor web og IT. Vores team består af alt fra udviklere til system-administratorer - og vi har med garanti en nørd, der ved en masse om lige det problem eller den opgave du sidder med.

Sådan foregår det
I de fleste tilfælde løser vi opgaverne uden at du skal gøre noget – andre gange aftaler vi i et online møde over Teamviewer (Skærm-deling), Skype eller på telefonen. Vi giver som udgangspunkt altid en fast pris / tilbud inden arbejdet starter.